Znižana cena!

Motor Power Drive US2 54" 12V

Motor POWER DRIVE Universal Sonar 55 54" 12V - Motor za ribištvo 

Več podatkov

MinnKota664

Nov

Na zalogi pri dobavitelju

2 007,00 €

2 230,00 €

Motor POWER DRIVE Universal Sonar 55 54" 12V - Motor za ribištvo – slatka voda – nagibni nosilec

Zanesljiv. Sposoben. In v celoti sposoben ravnati z vsem na dan, kar nam ribolova prinaša. PowerDrive ™ se vsakodnevno odpre do rampe za zagon s tehnolopgijo, zanesljivo močjo in enostavnim upravljanjem.

Ročaj za pomoč pri uvajanju: zlahka vstavite v vodo in iz nje. Samo potisnite ročico, da napeljete motor in ko je čas za premikanje, se preprosto in varno "izstreli".

i-Pilot® GPS Trolling System: Najbolj zaupanja vreden sistem GPS pri ribolovu. i-Pilot® uporablja GPS za nadzor vašega trolling motorja z neverjetnimi funkcijami, ki vas obdržijo na ribah. Nastavite spot-zaklepanje, zapis poti, krmilno hitrost in krmiljenje ter mnogo drugih finkcij. i-Pilot omogoča samodejno pozicioniranje in krmiljenje plovil in lahko upravljate s preprostega, velikega LCD zaslona.

Spot-Lock z Jog: Spot-Lock vas bo obdržal na enem mestu z neprimerljivo natančnostjo GPS. Na voljo v predhodno nameščenem sistemu i-Pilot GPS. Spot-Lock vam daje moč, da ostanete na mestu vsakega produktivnega ribiškega "spota", ne da bi se dotaknili vašega motorja. S senzorjem vključenega naslova lahko uporabite Jog, da premaknete svojo točko spot-Lock pet metrov v kateri koli smeri. Aktivirajte Spot-Lock s daljinca i-Pilot ali Humminbird Fish Finder.

Rezultat iskanja slik za minn kota spot lock

AutoPilot ™: samodejno krmarite vaše plovilo v kateri koli smeri, ki jo izberete. Samo usmerite glavo vašega motorja v smeri, ki jo želite prepluti, aktivirajte AutoPilot ™ in vaš motor vas bo samodejno obdržal na tem "naslovu", celo popravljal glede vetra, valove in tok

Merilnik akumulatorja s pritiskom na gumb: s pritiskom gumba dobite takojšnje branje odjemne faze.

Univerzalni sonar 2: ohranja vaš pretvornik in ožičenje popolnoma prikrito in zaščiteno, vse teče skozi gred trolling motorja, z oklopljenimi konektorji.

Rezultat iskanja slik za minn kota sonar 2

Digitalni Maximizer ™: Zagotavlja do 5-krat daljši čas delovanja z enim samim akumulatorjem. Ti motorji s spremenljivo hitrostjo, vam omogočajo natančno hitrost in zagotavljajo le toliko moči, kot jo potrebujete, kar pripomore k ohranjanju baterije za celodnevni ribolov.

Rezultat iskanja slik za digital maximizer minn kota

Weedless Wedge ™ 2 je eden od najbolj zaupanja vrednih propelerjev v ribolovu.

Rezultat iskanja slik za Weedless Wedge ™ 2

Jedro motorja - zajamčena za življenje: jedro vašega trolling motorja Minn Kota je neuničljiva sestavljena gred.

 

Združljivost z mobilnimi aplikacijami: nadzorujte i-Pilot neposredno z vaše naprave Apple® ali Android ™ z našo aplikacijo za mobilne naprave. Hitro pridobite hitrost, krmiljenje, Spot-Lock in Advanced AutoPilot - poleg tega pa lahko tudi posodobite i-Pilot programsko opremo.

Rezultat iskanja slik za app store android market

Prijetna, mirna moč: vsaka spodnja enota Minn Kota motorja deluje hladno, da podaljša življenjsko dobo motorja in ostane tih.

Rezultat iskanja slik za minn kota

 

Video predstavitev  :

Katalog Minn Kota 2018!

Napišite komentar.

Motor Power Drive US2 54" 12V

Motor Power Drive US2 54" 12V

Motor POWER DRIVE Universal Sonar 55 54" 12V - Motor za ribištvo 

Napišite komentar.