Znižana cena!

SC5800 Truckmate Pro z DVR kamero + Lifetime (doživljenska posodobitev kart)

Gps navigacija Snooper SC5800 Truckmate Pro z DVR kamero - Dokazano najbolj profesionalna navigacija za kamione oz. tovornjake! Novo: Končno n...

Več podatkov

SC580018

Nov

Na zalogi pri dobavitelju

411,84 €

429,00 €

Gps navigacija Snooper SC5800 Truckmate Pro z DVR kamero - Dokazano najbolj profesionalna navigacija za kamione oz. tovornjake!

Novo: Končno na voljo tudi slovenski jezik (menu).

Satelitska GPS navigacija Snooper SC5800 Truckmate Pro z vgrajeno DVR kamero z doživljensko posodobitvijo kart, dokazano sodi med najboljše navigacije za tovorna vozila v Evropi!

Snooper Pro SC5800 Truckmate je rezultat dolgoletnega razvoja in je prvi prenosni satelitski navigator, ki je posebej zasnovan in namenjen usmerjanju za tovornjake in velikih vozil, skupaj večkrat nagrajeno SNOOPER tehnologijo za lociranje hitrostnih kamer. Preprosto vnesite višino, širino in težo ter druge parametre vašega vozila in Truckmate bo avtomatično izračunal pot, pri tem pa se bo izognil nizkim mostovom, cestam s težnimi omejitvami in številnim drugim nevarnostim.

Snooper je v polni lasti priznanega podjetja Cobra Electronics in je že leta 2007, ko je bil prvič predstavljen Truckmate požel velik uspeh saj so ga vozniki in operaterji voznih parkov z zadovoljstvom sprejeli. V sodelovanju s strokovnjaki iz transportne branže in na podlagi povratnih informacij preko 1000 voznikov tovornjakov, smo izdelali najbolj celovito navigacijo za tovornjakarje.

Truckmate uporablja HERE podatke, ki smo jih dodatno opremili z bazo več kot 1.000 podatkov, ki zagotavljajo zaščito pred nevarnostmi na cestah, bolj kot katerikoli drug sistem na trgu. Truckmate je dobil veliko pohval in nagrad in se prodaja pri vseh večjih proizvajalcih tovornjakov, od Volva do DAF in drugih.


SC5800TRUCKMATE PRO – ponuja nekatere novosti:

Popolnoma nov menu

Stilsko dovršen in uporabniku prijazen in elegantnek menu v privlačnih barvah.

Vgrajena DVR kamera

Ne prepustite se nakjlučju bodi varni 24 ur na dan!

Nihče ne pričakuje, da bi bil lahko udeležen v prometni nesreči. Kljub temu se to lahko zgodi tudi zelo previdnim in varnin voznikom, bodisi kot posledica nesrečnih okoliščin ali goljufij.

Tako imenovano "Poškodbo za denar", ki jo povzročijo goljufi oz. sleparji nesreč tako, da po nepotrebnem in silovito ustavijo vozilo, da se nedolžni vozniki zaletijo v njih. Nato z lažnimi poškodbami iztržijo denar od zavarovalnic.

Snooper DVR snemalnik vgrajen v navigaciji, ponuja kristalno jasno visoko ločljivost slike na cesti pred nami, samodejno snemanje in shranjevanje vseh incidentov vozila na katere lahko naletite.

Snooper DVR kamera voznikom nudi brezkrbnost, da imajo dokaze o morebitnih prekrških, ki se lahko pojavijo, kar je neprecenljivo, ko se znajdete v zavarovalnem in oškodninskem postopku.

Z vgrajeno GPS tehnologijo, SNOOPER DVR ne bo samo snemal incidente, ampak bo sporočal tudi točno lokacijo, s časom in datumom in vse tiste pomembne podrobnost za zavarovalni zahtevek, podobno kot, če bi imeli svojo lastno črno skrinjico v vozilu.

<

Pogled cestnih racepov in križišč

Križišča in razcepi avtocest so prikazani v naprej in čez cel zaslon, da vam pomaga navigirati bolj varno.

Navodila za vozne pasove

Posebej pripravljena programska oprema omogoča napredno obveščanje o izbiri voznega pasu ali pasov oz. informacijo kam se razporediti pred približevanjem v križišče.

Moja hitrost

Omejitev hitrosti za skoraj vse ostale ceste v Evropi, so jasno prikazana na vašem SC5800 Truckmate, v vsakem trenutku. Izbirate lahko med omejitvami hitrosti za avtomobile in priporočenimi hitrostnimi omejitvami za tovorna vozila od 3,5 t in več. Poleg tega se lahko Mojo hitrost tudi določiti, da vas v vsakem trenutku opozori, če ste presegli omejitev hitrosti.

Vaša pot

Ustvarite in shranite svoje pot. Uporabite pogled zemljevida, da bi izbrali ceste, ki jih želite uporabiti za vožnjo po cesti ali iskanje po cesti.

Interesna točka 'koridor "

Odločite se za iskanje iz našega obsežnega seznama Interesnih točk z uporabo »koridorja« Ta funkcija iskanja omogoča natančno iskanje po vaši vnaprej programirani poti.

Uporabnik nadzoruje velikost črk

Povečate lahko velikost številk in črk, ki se prikažejo na zaslonu, zaradi česar jih je lažje brati kar prispeva k varnejši in lažji navigaciji.
Časovnik poti

Časovnik poti vas opozori, ko morate naredit odmor. Nastavite najdaljši dovoljeni čas vožnje in nastavite napredno opozorilo.

Časniki, v katerih je bila navigacija izpostavljena:
Truckmate Wins in Germany

Truck & Driver Truckmate Pro Review

Častnik, ki ocenjuje navigacije Snooper kot najboljše med konkurenti v svojem segmentu:

Trucking Magazine Review

Okolju prijazna tehnologija

Truckmate Pro vas bo vodil po najbolj ekonomični poti. Izboljšan nadzor nad porabo goriva, izboljša stroškovo učinkovitost. Edinstvena programska oprema bo ustvarila pot, ki temelji na lastnosti vašega vozila. Preprosto povejte Truckmate velikost in težo vašega vozila, ter po potrebi še vrsto obremenitve in Truckmate izračuna vorno in najbolj primerno pot.

Truckmate - več informacije o nevarnosti za tovornjake od konkurence

Truckmate uporablja HERE prometne podatke za zagotavljanje osnovnih podatkov tovornjakov. Vendar Truckmate vključuje tudi dodatne informacije, ki zagotavlja popolno kritje v primerjavi z drugimi podobnimi navigacijami. Truckmate ponuja večje kritje oz. več podatkov za manjše, ožje ceste, kjer je to najbolj potrebno. Truckmate ima več informacij o nevarnosti več cest v Evropi, kot katera koli druga navigacija na trgu zasnovana za tovornjake.

S SNOOPER Truckmate boste prihranili čas in denar

Nedavne raziskave so pokazale, da se SNOOPER Truckmate poplača sam in to zelo hitro. Uporabniki v povprečju prevozijo za 16% manj kilometrov, kar pomeni, da vozniki porabijo 16 odstotkov manj goriva. Potni čas se zmanjša za kar 18 odstotkov.

Avto navigacija

Čeprav je Truckmate jasno zasnovan za uporabo v tovornjaku in za večja vozila lahko varno preklopite na uporabo v vašem osebnem vozilu.

TMC Traffic informacijske tehnologije - brezplačno!

Če je vožnja vaš poklic, je zelo pomembno, da veste kaj je pred vami na cesti. Točne in zanesljive prometne informacije so ključnega pomena, da boste na cilju pravočasno.

Bluetooth tehnologija

Obdržite obe roki na volanu, da vas zakonodaja ne preseneti. SNOOPER SC5800 TRUCKMATE je opremljen s tehnologijo Bluetooth za prostoročno telefoniranje.

Vgrajen predvajalnik MP3

SNOOPER SC5800 je opremljen z vgrajenim MP3 predvajalnikom. Navigirajte do želene destinacije, medtem, ko poslušte najljubšo glasbo. SC5800 ima konektor za slušalke, tako da lahko priključite slušalke, vendar je tudi možno, da preko FM oddajnika (ni vključen), pošiljate tako navigacijske napotke kot glasbo preko zvočnikov vozila.

Nagrajena tehnologija za odkrivanje radarjev

SNOOPER TRUCKMATE je popolnoma edinstven. Za razliko od drugih navigacijskih sistemov TRUCKMATE ponuja opozorila za hitrosti. Bazo podatkov lahko posodobite 24 ur na dan 365 dni v letu. Truckmate uporablja edinstveno

AURA bazo podatkov, ki se dnevno posodablja.

POMEN preverjanja – vsi podatki se med seboj razlikujejo

Za razliko od Aure, se veliko drugih baz podatkov zanaša predvsem na lokacije, ki so jih vnesle neprofesionalne osebe za hobi, ki večkrat nenatančno podajo podatke o hitrostnih kamerah ali kamerah na semaforjih in o nadzornih kamerah. Te podatkovne baze so lahko nadležne in netočne in lahko se zgodi, da posledično ignorirate celo legitimna opozorila.
Druge podobne podatkovne baze, se ne posodabljajo dnevno in so omejene glede možnosti posodabljanja.

SNOOPER je sestavil strokovno ekipo, ki namenja vsak delovni dan za preverjanje vsakega in vsak hitrosti namenjen objekt in nevarne cone, ki se beležijo v AURA bazo.
AURA zbirka podatkov se stalno posodablja in je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Zanesljivost Aura podatkov zagotavlja in spremlja SNOOPER, eden najbolj spoštovanih in zaupanja vreden proizvajalec satelitskih navigatorjev in produktov za lokacijo hitrostnih kamer. SNOOPER je osvojil desetine nagrad za inovacije in proizvode.

SNOOPER Truckmate vas opozorja o naslednjih hitrostnih pasteh in nevarnostih:

Gatso & Truvelo Cameras
Watchman
MCS (Multi Camera System)
Speedcurb
SPECs average speed
Roadwork cameras
DS 2
Accident Hotspots
High Risk Zones
Mobile Laser
Mobile Safety Vans
Temporary Gatso
Truvelo Cameras
Congestion Charge Cameras
Digital Cameras
Schools (optional)

AURA baza podatkov za omejevalnje hitrosti ponuja zaščito na lokacijah v Nemčiji, na Nizozemskem, v Belgiji, Franciji, Španiji, Portugalski, Švici, Italiji, Avstriji, Luksemburgu, Danski, Norveški, Švedski, Finski, Poljski, Romuniji, Rusiji, Severna Ameriki, Kanadi, Avstraliji, Nova Zelandiji in Južna Afriki, in še vedno narašča.

Storitve SNOOPER

SNOOPER Services omogoča dostop do zbirke podatkov o hitrostnih kamerah za tovornjake.
Obstajajo 3 različni načini plačila enostavno lahko izbirate:
Mesečna - £ 2,99 z DDV
Četrtletno - £ 7,99 z DDV
Letno - £ 29,99 z DDV

 

Na napravi je prednaložena podrobna cestna kartografija Evrope, vključno s podrobno karto Slovenije, Hrvaške, Srbije in Črne Gore.

Kartografija

Andora 99%, Austrija 99%, Monako 99%, Belgija 99%, San Marino 99%, Češka 99%, Danska 99%, Finska 99%, Francija 99%, Nemčija 99%, Gibraltar 99%, Grčija 99%, Madžarska 99%, Italija 99%, Luksemurg 99%, Lihtenštajn 99%, Norveška 99%, Poljska 99%, Portugalska 99%, Irska 99%, Slovaška 99%, Spain 99%, Sweden 99%, Švica 99%, Nizozemska 99%, Turkey 99%, Velika Britanija 99%, Slovenia 99%, Estonia 99%, Latvija 99%, Litva 99%, Hrvaška cca 99%, Srbija in Črna Gora 99%, Vatikan 99%.

Prednaložena kartografija zajema na milijone destinacij, kot so hoteli, restavracije, bencinske črpalke, bankomati, zanimivosti itd. Kartografske podatke ureja HERE, vodilno svetovno podjetje na področju digitalne kartografije.

 

Častnik, ki ocenjuje navigacije Snooper kot najboljše med konkurenti v svojem segmentu:

Trucking Magazine Review

 

 

Napišite komentar.

SC5800 Truckmate Pro z DVR kamero + Lifetime (doživljenska posodobitev kart)

SC5800 Truckmate Pro z DVR kamero + Lifetime (doživljenska posodobitev kart)

Gps navigacija Snooper SC5800 Truckmate Pro z DVR kamero - Dokazano najbolj profesionalna navigacija za kamione oz. tovornjake! Novo: Končno n...

Napišite komentar.

• TruckMate Routing Programska oprema
• Vgrajena DVR HD kamera:DVR Memory Card Micro SD Card upto 32GB, DVR Camera 720p HD, 130° Wide View Camera
• My Speed - speed limits
• TMC prometne informacije
• Pogled križišč
• Razporeditev po voznem pasu
• Moja hitrost - omejitve hitrosti
• Vaša pot - izračun lastnih poti
• Multi-planer poti
• Uporabnik POI - nalaganje in delitev zanimivosti z drugimi uporabniki
• Navigacija po križiščih
• Navigacija glede na koordinate
• Bluetooth
• MP3 predvajalnik
• MP4 predvajalnik
• 5 "barvni LCD zaslon na dotik
• 3D usmerjanje
• Vgrajen SiRF III GPS antena
• Vgrajena baterija za polnjenje
• One touch Home
• 2D in 3D pogledi zemljevida
• Izbira različnih barv zaslona
• Obsežen seznam Zanimivosti (IT)

 

* Snooper SC5800 Truckmate
* Prednaložena kartografija Evrope
* Vakuumski nosilec za vetrobransko steklo
* 12/24V polnilec za avto
* Hišni polnilec
* mehka torbica
* USB cable
* disk za armaturko
* CD Rom s kratkimi in hitrimi navodili

 

• TruckMate Routing Programska oprema
• Vgrajena DVR HD kamera:DVR Memory Card Micro SD Card upto 32GB, DVR Camera 720p HD, 130° Wide View Camera
• My Speed - speed limits
• TMC prometne informacije
• Pogled križišč
• Razporeditev po voznem pasu
• Moja hitrost - omejitve hitrosti
• Vaša pot - izračun lastnih poti
• Multi-planer poti
• Uporabnik POI - nalaganje in delitev zanimivosti z drugimi uporabniki
• Navigacija po križiščih
• Navigacija glede na koordinate
• Bluetooth
• MP3 predvajalnik
• MP4 predvajalnik
• 5 "barvni LCD zaslon na dotik
• 3D usmerjanje
• Vgrajen SiRF III GPS antena
• Vgrajena baterija za polnjenje
• One touch Home
• 2D in 3D pogledi zemljevida
• Izbira različnih barv zaslona
• Obsežen seznam Zanimivosti (IT)

 

* Snooper SC5800 Truckmate
* Prednaložena kartografija Evrope
* Vakuumski nosilec za vetrobransko steklo
* 12/24V polnilec za avto
* Hišni polnilec
* mehka torbica
* USB cable
* disk za armaturko
* CD Rom s kratkimi in hitrimi navodili