Znižana cena!

Camper 770LMT-D Evropa z vzvratno kamero BC 30

Garmin GPS satelitska navigacija Camper 770LMT-D Evropa z vzvratno kamero BC 30 - napredna navigacija za avtodome

Več podatkov

Camper276

Nov

Na zalogi pri dobavitelju

477,35 €

519,99 €

Garmin GPS satelitska navigacija Camper 770LMT-D Evropa z vzvratno kamero BC 30 - napredna navigacija za avtodome

Napredna navigacija za ljubitelje kampiranja

 • Načrtovanje poti za avtodome1 in cestna opozorila vam pomagajo voditi avtodom ali prikolico
 • Vključuje brezplačno storitev Digital Traffic prek radia DAB ter brezplačne storitve v živo2, kot so funkcija LiveTrack, osnovne vremenske informacije in druge informacije, ob uporabi programa Smartphone Link
 • Prostoročne funkcije vključujejo klicanje Bluetooth®3, pametna obvestila4 in glasovno upravljanje navigacije
 • Podatki družb ACSI, NKC in MotorHomeFacts o kampih za avtodome, ki jih je mogoče filtrirati
 • Vgrajena tehnologija Wi-Fi® za preprosto posodabljanje zemljevidov in programske opreme brez računalnika

At a Glance

Camper 770LMT-D je naša napredna navigacijska naprava za ljubitelje avtodomov, ki se radi potepajo. Z njo lahko uživate v svobodi odprtih cest, hkrati pa potujete s koristnimi funkcijami vodenja. Camper 770LMT-D je velika in pregledna navigacijska naprava GPS s 6,95-palčnim zaslonom na dotik od roba do roba, ki se popolnoma prilega v avtodom ali avtomobil. Prikazuje cestna opozorila in omogoča načrtovanje poti1, prilagojeno velikosti in teži avtodoma ali prikolice. Vključuje tudi imenik s podatki o kampih za avtodome, ki jih prispevajo vodilni viri, kot so družbe ACSI, NKC in MHF. Kampe in postajališča lahko filtrirate po želenih storitvah, kot so električni priključki, prhe, dostop do interneta. Naprava omogoča tudi enostavno oblikovanje načrtovanih poti, informacije o višinskem prerezu ter, po zaslugi našega sodelovanja z družbama TripAdvisor®in Foursquare®, več milijonov novih in priljubljenih krajev, ki jih lahko obiščete in raziščete.

Vozite s prilagojenim načrtovanjem poti za avtodome

Preprosto vnesite podatke o avtodomu ali prikolici, naprava Camper 770LMT-D pa nato s profilom avtodoma1 poišče najučinkovitejšo načrtovano pot. Načrtovana pot se izračuna na podlagi višine, teže, dolžine in širine vozila.

Storitve v živo med vožnjo

Za storitve v živo, kot so vremenske napovedi ali informacije o parkiriščih v živo med približevanjem cilju, prenesite program Smartphone Link2, ki vzpostavi povezavo med navigacijsko napravo Camper 770LMT-D in združljivim pametnim telefonom. Omogoči tudi funkcijo LiveTrack2, s katero lahko delite svojo lokacijo, tako da vas prijatelji lahko spremljajo med potovanjem.

Brezplačna storitev Digital Traffic prek radia DAB

S priloženim kombiniranim napajalnim kablom/sprejemnikom prometnih informacij naprava Camper 770 LMT-D omogoča brezplačne digitalne prometne informacije³ do konca življenjske dobe. Združitev s pametnim telefonom ni potrebna, zato je ta rešitev za prometne informacije pripravljena za uporabo takoj, ko napravo vzamete iz embalaže. Samo priklopite navigacijsko napravo v vtičnico za napajanje v vozilu in že lahko prejemate koristne prometne informacije in uživate v pustolovščini, ki je pred vami.

Uživajte v prostoročnih funkcijah

Ko sinhronizirate pametni telefon, ki podpira tehnologijo Bluetooth, z napravo Camper 770LMT-D, dobite dostop do vrhunskih funkcij, ki omogočajo, da ostanete povezani, ne da bi odmaknili roke z volana³. Telefonirajte prostoročno in prejmite pametna obvestila, ki se prikažejo na zaslonu navigacijske naprave4. To pomeni, da lahko vidite dohodne klice, besedilna sporočila in opomnike koledarja, ne da bi vam bilo treba seči po telefonu. Naprava omogoča tudi priročno glasovno upravljanje navigacije. Izgovorite "glasovni ukaz", nato pa navigacijsko napravo preprosto upravljajte z glasom, ne da bi morali spustiti volan.

Vozite s koristnimi cestnimi opozorili

V napravi Camper 770LMT-D so predhodno naloženi podrobni zemljevidi Evrope, ki vključujejo tudi omejitve za avtodome, kot so višine nadvozov, omejitve mase in podobne informacije za večino pomembnejših cest in avtocest. Ta koristna opozorila boste lahko slišali in videli. Tako se boste lahko pripravili na spuste, vzpone in številne druge okoliščine.

Navigacijska naprava Camper 770LMT-D vključuje priročno orodje zemljevida, s katerim si lahko kar na zaslonu za navigacijo po zemljevidu ogledate informacije o nadmorski višini na načrtovani poti. Informacije o nadmorski višini lahko tapnete in razširite pogled višinskega prereza. V njem si lahko podrobneje ogledate trenutno nadmorsko višino in višino na cesti, ki je pred vami. S temi informacijami se lahko pripravite na strme naklone na načrtovani poti.

Opozorila za voznika: zavedajte se razmer v okolici

Naprava Camper 770LMT-D zaradi spodbujanja varnejše vožnje in izboljšanja obveščenosti o razmerah prikazuje opozorila za voznika o ostrih ovinkih, spremembah omejitev hitrosti, železniških prehodih in prehodih za živali. Poleg tega vas navigacijska naprava opozori, ko v enosmerni ulici vozite v napačni smeri, ter opomni na šole in območja šol v bližini. Prejemajte obvestila o bližnjih kamerah za preprečevanje vožnje pri rdeči luči in prehitre vožnje5 ter opozorila o utrujenosti6, ki po nekaj urah vožnje predlagajo možna počivališča.

Preprosto poiščite kampe in postajališča

Naprava Camper 770LMT-D vključuje podatke o kampih za avtodome, ki jih prispevajo družbe ACSI™, NKC™ in MHF™. Kampi, ki jih je mogoče filtrirati/Kampe lahko poiščete na podlagi želenih storitev, kot so električni priključki, prhe, dostop do interneta.

Potovanje s storitvama TripAdvisor in Foursquare je lepše

Če ne poznate območja, je prijetno, če vas kaj pravilno usmerja. Zato smo v navigacijsko napravo Camper 770LMT-D vključili storitev TripAdvisor. Oglejte si ocene potovalnih destinacij, kot so priljubljene restavracije in znamenitosti, na načrtovani poti ali v bližini cilja. S posredovanjem informacij z največjega spletnega mesta za potovanja na svetu neposredno v vaš avtodom vam želimo pomagati najti postanke, zaradi katerih celotno potovanje postane cilj. Poiščete lahko tudi nove znamenitosti, saj je naprava opremljena z orodjem za načrtovanje potovanj, ki popestri potovanja po cesti s predlogi za zanimive postanke ob poti. Poleg tega podatkovna zbirka predhodno naloženih destinacij Foursquare vključuje še dodatne milijone novih priljubljenih restavracij, trgovin, storitev in drugih destinacij na načrtovani poti.

Izberite preprosto oblikovanje načrtovanih poti

Če želite voziti po določenih cestah ali skozi določene kraje, lahko s preprostim oblikovanjem načrtovanih poti brez težav prilagodite svojo pot. Načrtovani poti na zaslonu dodajte točko in prikaže se obvestilo, v katerem je prikazano, za koliko časa se pot podaljša.

Več informacij v hipu

V napravi Camper 770LMT-D ostane zemljevid za vožnjo ves čas na zaslonu, ob njem pa se prikažejo dodatne informacije. Naprava prikazuje omejitev hitrosti, trenutno hitrost in predviden čas prihoda. Vedno bodite obveščeni o tem, kaj je v bližini. Funkcija Pred vami je stalen tok informacij o krajih v bližini – vključno z restavracijami, trgovinami, bolnišnicami in bencinskimi črpalkami –, ki so prikazane ob zemljevidu in se posodabljajo, ko se premikate po načrtovani poti.

Prijazno usmerjanje s funkcijo Garmin Real Directions

Na novo opredeljeno "govorjeno usmerjanje zavoj za zavojem" s funkcijo Garmin Real Directions. Naše preprosto razumljivo usmerjanje vožnje poleg izgovorjenih imen ulic uporablja tudi prepoznavne znamenitosti, stavbe in semaforje, zato se zdi, kot da na sovoznikovem sedežu sedi vaš najboljši prijatelj in vas usmerja. Ni vam več treba napenjati oči, da bi prebrali oddaljene prometne znake. Samo prisluhnite funkciji Real Directions, ki vam pove: "Pri semaforju zavijte levo" ali "Za rdečo stavbo zavijte desno." Vožnja z opisom poti še nikoli ni bila tako preprosta.

Preprosta navigacija v zapletenih križiščih

Navigacijska naprava Camper 770LMT-D ima aktivno razvrščanje na pasove (ALG). Sistem aktivnega razvrščanja na pasove z glasovnimi pozivi in puščicami živih barv označi ustrezen pas za načrtovano pot. Pogled križišč photoReal realistično, v barvah in zelo podrobno prikazuje izvoze. Pogled križišč Bird’s Eye zagotavlja podroben pogled križišč od zgoraj navzdol.

Ostanite na tekočem s tehnologijo Wi-Fi

Posodabljanje navigacijske naprave je z vgrajeno tehnologijo Wi-Fi povsem preprosto. Za preprosto posodabljanje ne potrebujete računalnika ali programa. Ko je na voljo nova posodobitev zemljevidov ali programske opreme in imate vzpostavljeno povezavo z domačim omrežjem Wi-Fi, v katero se ni treba prijaviti s spletnim brskalnikom, se na zaslonu navigacijske naprave prikaže obvestilo, da je na voljo posodobitev. Preprosto priklopite napravo v vtičnico in počakajte, da se med polnjenjem posodobi prek omrežja Wi-Fi.

Priročna vzvratna kamera

Navigacijska naprava Camper 770 LMT-D in brezžična vzvratna kamera Garmin BC 30 sta na prodaj posebej, lahko pa ju kupite tudi kot navigacijsko rešitev v paketu (priporočamo, da namestitev izvede strokovnjak). Ko je navigacijska naprava Camper 770LMT-D brezžično združena z vzvratno kamero, lahko med vzvratno vožnjo na zaslonu naprave zlahka vidite vozila, pešce in druge ovire.

Vzpostavite povezavo z Garminovo pametno uro

Naprava Camper 770LMT-D deluje z vsemi Garminovimi pametnimi urami, ki so združljive s programi Connect IQ, kot je na primer ura f?nix 5 (na prodaj posebej). Tako opozorila za voznika lahko prejemate kar na zapestju, poleg tega pa vas pametna ura s kompasom vodi od parkiranega vozila do cilja in nato nazaj do vozila.

Zanesete se lahko na visokokakovostne zemljevide

Kakovost podatkov zemljevida lahko močno vpliva na to, ali boste našli cilj ali pa se boste izgubili. Z visokokakovostnimi zemljevidnimi podatki HERE vam naprava Garmin zagotavlja potrebne informacije, ko jih najbolj potrebujete, zato lahko potujete do izjemnih krajev, ki jih želite obiskati z avtodomom.

1Ni na voljo na vseh območjih. Vnos karakteristik avtodoma ali prikolice v profil ne zagotavlja, da bodo te karakteristike upoštevane pri vseh predlaganih načrtovanih poteh. Vedno upoštevajte vse objavljene prometne znake in razmere na cesti.
2Za dostop do informacij v živo morate prenesti brezplačni program Smartphone Link. Uporabnik mora plačati ustrezne stroške prenosa podatkov. Za več informacij o cenah za prenos podatkov in gostovanje se obrnite na ponudnika mobilnih storitev. Potreben je pametni telefon, ki podpira tehnologijo Bluetooth (na prodaj posebej).
3Potreben je pametni telefon, ki podpira tehnologijo Bluetooth (na prodaj posebej).
4Če želite prejemati pametna obvestila v navigacijski napravi, morate prenesti brezplačni program Smartphone Link. Uporabnik mora plačati ustrezne stroške prenosa podatkov. Za več informacij o cenah za prenos podatkov in gostovanje se obrnite na ponudnika mobilnih storitev. Potreben je pametni telefon, ki podpira tehnologijo Bluetooth (na prodaj posebej).
5Opozorila o prometnih kamerah za preprečevanje vožnje pri rdeči luči in zagotavljanje varne vožnje niso na voljo v vseh regijah.
6Opozorilo o utrujenosti se aktivira po daljših obdobjih neprekinjene vožnje brez dolgih postankov na načrtovani poti.

Besedna oznaka in logotipi Bluetooth® so v lasti družbe Bluetooth SIG, Inc. Družba Garmin ima licenco za uporabo teh znamk. Wi-Fi® je registrirana blagovna znamka družbe Wi-Fi Alliance. Foursquare® je registrirana blagovna znamka družbe Foursquare Labs, Inc.

Bluetooth Navteq

Na napravi je prednaložena podrobna cestna kartografija Evrope, vključno s podrobno karto Slovenije, Hrvaške, Srbije in Črne Gore.

Prednaložena kartografija zajema na milijone destinacij, kot so hoteli, restavracije, bencinske črpalke, bankomati, zanimivosti itd. Kartografske podatke ureja NAVTEQ, vodilno svetovno podjetje na področju digitalne kartografije.

Podrobnosti o kartah si poglejte "(new_window)tukaj":https://buy.garmin.com/shop/shop.do?cID=253&pID=6299#coverageTab

Napišite komentar.

Camper 770LMT-D Evropa z vzvratno kamero BC 30

Camper 770LMT-D Evropa z vzvratno kamero BC 30

Garmin GPS satelitska navigacija Camper 770LMT-D Evropa z vzvratno kamero BC 30 - napredna navigacija za avtodome

Napišite komentar.

Mere in zmogljivost

Mere naprave, Š x V x G17,3 x 9,9 x 1,9 cm
Velikost zaslona, Š x V15,2 x 8,9 cm; diagonala 17,7 cm (6,95 palca)
Ločljivost zaslona, Š x V1024 x 600 slikovnih pik
Vrsta zaslonavečdotični, stekleni barvni zaslon TFT z ločljivostjo WSVGA in belo osvetlitvijo ozadja
Teža243 g
Baterijaakumulatorska litij-ionska baterija
Trajanje baterijedo 1 ure
Občutljiv sprejemnik

Zemljevidi in pomnilnik

Prednaloženi cestni zemljevidi
Vključuje doživljenjske posodobitve zemljevidov
Jamstvo za nüMaps
Vgrajen pomnilnikinternal solid state
Sprejema podatkovne karticekartica microSD (ni priložena)
Uporabniške destinacije (možnost dodajanja destinacij)
Točke poti/priljubljene/lokacije1000

Navigacijske funkcije

Izgovarja imena ulic (na primer "Zavijte desno NA ULICI BRESTOV čez 500 m".)
Glasovno aktivirana navigacija (upravljanje naprave z izgovorjenimi ukazi)
Združljivost s prometnimi informacijami (s sprejemnikom in naročnino načrtuje poti okoli prometa)Yes ( via Smartphone Link)
Doživljenjske posodobitve prometnih informacij (prejemajte doživljenjske posodobitve prometnih informacij)
Razvrstitev na pasove (razvrščanje na ustrezne pasove za navigacijo)
Pogled križišč (prikazuje znake na križiščih)Da (pogled križišč photoReal)
Izogibanja na načrtovani poti (izogibanje avtocestam, cestnini in tako naprej)
Brezžična tehnologija Bluetooth®
Prikazovalnik omejitve hitrosti (prikazuje omejitev hitrost na večini večjih cest v ZDA in Evropi)
Ogled destinacij na načrtovani poti pred vami

Dodatno

Dodatno
 • Načrtovalnik potovanja: da
 • Dnevnik potovanj: da
 • Vodenje s pomočjo znamenitosti Garmin Real Directions™: da
 • Destinacije Foursquare: da
 • Pametna obvestila: da
 • Podpira tehnologijo BLE: da

Camper 770 LMT-D z vzvratno kamero

 • Camper 770LMT-D
 • Brezžična vzvratna kamera BC 30
 • Doživljenjski zemljevidi1 in digitalne prometne informacije2 (označeno z oznako "LMT-D" za številko modela na škatli)
 • Vakuumski nosilec za vozila
 • Napajalni kabel za vozila
 • Kabel USB
 • Kratka navodila za uporabo

Mere in zmogljivost

Mere naprave, Š x V x G17,3 x 9,9 x 1,9 cm
Velikost zaslona, Š x V15,2 x 8,9 cm; diagonala 17,7 cm (6,95 palca)
Ločljivost zaslona, Š x V1024 x 600 slikovnih pik
Vrsta zaslonavečdotični, stekleni barvni zaslon TFT z ločljivostjo WSVGA in belo osvetlitvijo ozadja
Teža243 g
Baterijaakumulatorska litij-ionska baterija
Trajanje baterijedo 1 ure
Občutljiv sprejemnik

Zemljevidi in pomnilnik

Prednaloženi cestni zemljevidi
Vključuje doživljenjske posodobitve zemljevidov
Jamstvo za nüMaps
Vgrajen pomnilnikinternal solid state
Sprejema podatkovne karticekartica microSD (ni priložena)
Uporabniške destinacije (možnost dodajanja destinacij)
Točke poti/priljubljene/lokacije1000

Navigacijske funkcije

Izgovarja imena ulic (na primer "Zavijte desno NA ULICI BRESTOV čez 500 m".)
Glasovno aktivirana navigacija (upravljanje naprave z izgovorjenimi ukazi)
Združljivost s prometnimi informacijami (s sprejemnikom in naročnino načrtuje poti okoli prometa)Yes ( via Smartphone Link)
Doživljenjske posodobitve prometnih informacij (prejemajte doživljenjske posodobitve prometnih informacij)
Razvrstitev na pasove (razvrščanje na ustrezne pasove za navigacijo)
Pogled križišč (prikazuje znake na križiščih)Da (pogled križišč photoReal)
Izogibanja na načrtovani poti (izogibanje avtocestam, cestnini in tako naprej)
Brezžična tehnologija Bluetooth®
Prikazovalnik omejitve hitrosti (prikazuje omejitev hitrost na večini večjih cest v ZDA in Evropi)
Ogled destinacij na načrtovani poti pred vami

Dodatno

Dodatno
 • Načrtovalnik potovanja: da
 • Dnevnik potovanj: da
 • Vodenje s pomočjo znamenitosti Garmin Real Directions™: da
 • Destinacije Foursquare: da
 • Pametna obvestila: da
 • Podpira tehnologijo BLE: da

Camper 770 LMT-D z vzvratno kamero

 • Camper 770LMT-D
 • Brezžična vzvratna kamera BC 30
 • Doživljenjski zemljevidi1 in digitalne prometne informacije2 (označeno z oznako "LMT-D" za številko modela na škatli)
 • Vakuumski nosilec za vozila
 • Napajalni kabel za vozila
 • Kabel USB
 • Kratka navodila za uporabo