Znižana cena!

Garmin DriveSmart 51 LMT-D

Napredna navigacijska naprava s pametnimi funkcijami

Več podatkov

Garmin350

Nov

Na zalogi pri dobavitelju

219,59 €

239,99 €

Napredna navigacijska naprava s pametnimi funkcijami


• Za uporabo preprosta navigacijska naprava GPS s povezanimi funkcijami in svetlim, 5.0-palčnim kapacitivnim zaslonom na dotik
• Predhodno naloženi doživljenjski zemljevidi1 kliknite tukaj za ogled pokritosti
• Omogoča storitve v realnem času2, denimo prometne informacije o parkiriščih v živo in vremenske informacije v živo
• Brezplačna storitev Garmin DIGITAL Traffic prek radia DAB – Garminova najboljša rešitev za prometne informacije – pripravljena na takojšnjo uporabo!
• Klicanje Bluetooth®4, pametna obvestila5 in glasovno upravljanje navigacije
• Vgrajena tehnologija Wi-Fi® za preprosto posodabljanje zemljevidov in programske opreme

Garmin DriveSmart

Ostanite povezani tudi za volanom z napravo Garmin DriveSmart, ki ima poleg koristnih opozoril za voznika in preprosto razumljivih navodil na voljo tudi zbirko pametnih funkcij. Od prostoročnega klicanja in prometnih informacij v živo do vgrajene tehnologije Wi-Fi in drugega – prihodnost je v vaši napravi Garmin. Samo usmerite pogled naprej in zapeljite.

Storitve v živo med vožnjo

Pretaknite se skozi prometne zastoje s spremenljivimi načrtovanimi potmi, ki vam prihranijo čas, ali pa se zastojem v celoti izognite. Nato s pomočjo informacij v živo porabite manj časa za iskanje prostega parkirnega mesta. Za prometna opozorila, ustrezno preusmerjanje in najnovejše vremenske napovedi prenesite program Smartphone Link, ki poveže napravo Garmin DriveSmart z združljivim pametnim telefonom. Ko se približate cilju, si prihranite stres med parkiranjem, saj si lahko ogledate cenike in trende razpoložljivosti za javna parkirna mesta na ulici. Program Smartphone Link omogoča tudi funkcijo LiveTrack2, s katero lahko vozniki delijo svojo lokacijo; tako vas lahko prijatelji spremljajo, kadar tekate po opravkih po mestu ali ste na dolgem potovanju z avtomobilom.

Zakaj je pametna povezljivost resnično pametna

Ko sinhronizirate pametni telefon, ki podpira tehnologijo Bluetooth, z napravo Garmin DriveSmart, dobite dostop do odličnih funkcij, s katerimi lahko ostanete povezani, ne da bi odmaknili roke z volana. Telefonirajte prostoročno in prejmite prilagodljiva pametna obvestila, ki se prikažejo na zaslonu navigacijske naprave. To pomeni, da lahko vidite dohodne klice, besedilna sporočila in opomnike koledarja, ne da bi vam bilo treba seči po telefonu.

Glasovno upravljanje navigacije

Potrebujete navodila? Samo recite. Naprava Garmin DriveSmart ponuja glasovno upravljanje navigacije, ki se odziva na vaše ukaze, in vas nato vodi do želene lokacije. (Samo pri modelu za celotno Evropo)

Ostanite na tekočem s tehnologijo Wi-Fi

Ohranjanje posodobljenih zemljevidov in programske opreme je zdaj povsem preprosto, saj ima naprava Garmin DriveSmart vgrajeno tehnologijo Wi-Fi. Ko je na voljo nova posodobitev in ste prijavljeni v domačem brezžičnem omrežju, se samodejno prikaže obvestilo na zaslonu. To je poziv, da priklopite napravo v vtičnico in pustite, da se posodobi prek omrežja Wi-Fi med polnjenjem. Nato ste že pripravljeni, da se spet podate na ceste.

Opozorila za voznika: zavedajte se razmer v okolici

Naprava Garmin DriveSmart zaradi spodbujanja varnejše vožnje in izboljšanja obveščenosti o razmerah prikazuje opozorila za voznika o ostrih ovinkih, spremembah omejitev hitrosti, železniških prehodih in prehodih za živali. Poleg tega vas navigacijska naprava opozori, ko v enosmerni ulici vozite v napačni smeri, ter opomni na šole in območja šol v bližini. Prejemajte obvestila o bližnjih kamerah za preprečevanje vožnje pri rdeči luči in prehitre vožnje6 ter opozorila o utrujenosti7, ki po nekaj urah vožnje predlagajo možna počivališča.

Več navigacije z uro Garmin Smartwatch

Ko združite navigacijsko napravo z združljivo pametno uro Garmin (na voljo v prosti prodaji), lahko prejmete navigacijo neposredno na zapestju, tudi po tem, ko ste parkirali avtomobil in se sprehajate do cilja. Na uri si lahko ogledate tudi koristna opozorila za voznika. Naj vas ne skrbi, da bi pozabili, kje ste parkirali avtomobil na polnem parkirišču: pametna ura vas s kompasom vodi od parkiranega avtomobila do cilja in nato nazaj do vozila.

TripAdvisor® še izboljša potovanje z avtomobilom

Če ne poznate območja, je prijetno, če vas kaj pravilno usmerja. Zato smo v navigacijsko napravo Garmin DriveSmart vključili storitev TripAdvisor. Oglejte si ocene potovalnih destinacij, kot so hoteli, restavracije in znamenitosti, na načrtovani poti ali v bližini cilja. S posredovanjem informacij z največjega spletnega mesta za potovanja na svetu neposredno v vaš avtomobil vam želimo pomagati najti postanke, s katerimi celotno potovanje postane cilj. Poiščete lahko tudi nove znamenitosti, saj je naprava opremljena z orodjem za načrtovanje potovanj, ki popestri potovanja z avtomobilom s predlogi za zanimive postanke ob poti.

Prijazno usmerjanje s funkcijo Garmin Real Directions

Na novo opredeljeno "govorjeno usmerjanje zavoj za zavojem" s funkcijo Garmin Real Directions. Naše preprosto razumljivo usmerjanje vožnje poleg izgovorjenih imen ulic uporablja tudi prepoznavne znamenitosti, stavbe in semaforje, zato se zdi, kot da na sovoznikovem sedežu sedi vaš najboljši prijatelj in vas usmerja. Ni vam več treba napenjati oči, da bi prebrali oddaljene prometne znake. Samo prisluhnite funkciji Garmin Real Directions, ki vam pove: "Za bencinsko črpalko zavijte levo," ali "Za rdečo stavbo zavijte desno." Vožnja z opisom poti še nikoli ni bila tako preprosta.

Deluje z Garminovo vzvratno kamero

Za celovito navigacijsko rešitev lahko napravo Garmin DriveSmart združite z BC™ 30 Wireless Backup Camera (na prodaj posebej; priporočamo, da namestitev izvede strokovnjak). Po vzpostavitvi povezave lahko pri vzvratni vožnji na zaslonu naprave Garmin DriveSmart zlahka vidite vozila, pešce in druge ovire.

Visokokakovostni zemljevidi

Kakovost podatkov zemljevida lahko močno vpliva na to, ali boste našli cilj ali pa se boste izgubili. Z visokokakovostnimi zemljevidnimi podatki HERE vam naprava Garmin zagotavlja potrebne informacije, ko jih najbolj potrebujete, in zmanjša stres med vožnjo, saj se izogne zastojem in skrajša čas, ki ga preživite v avtomobilu.

1Pogoji in določila za doživljenjske zemljevide
2Za dostop do informacij v živo morate prenesti brezplačni program Smartphone Link. Uporabnik mora plačati ustrezne stroške prenosa podatkov. Za več informacij o cenah za prenos podatkov in gostovanje se obrnite na ponudnika mobilnih storitev. Potreben je pametni telefon, ki podpira tehnologijo Bluetooth (na prodaj posebej).
3Podatki o parkiriščih so na voljo za večino mestnih središč. Podrobnosti o pokritosti si oglejte na spletnem mestu parkopedia.com
4Potreben je pametni telefon, ki podpira tehnologijo Bluetooth (na prodaj posebej). 
5Če želite prejemati pametna obvestila v navigacijski napravi, morate prenesti brezplačni program Smartphone Link. Uporabnik mora plačati ustrezne stroške prenosa podatkov. Za več informacij o cenah za prenos podatkov in gostovanje se obrnite na ponudnika mobilnih storitev. Potreben je pametni telefon, ki podpira tehnologijo Bluetooth (na prodaj posebej).
6Opozorila o prometnih kamerah za preprečevanje vožnje pri rdeči luči in prehitre vožnje niso na voljo v vseh regijah.
7Opozorilo o utrujenosti se aktivira po daljših obdobjih neprekinjene vožnje brez daljših postankov na načrtovani poti.

© 2017 TripAdvisor LLC. Vse pravice pridržane. Besedna oznaka in logotipi Bluetooth® so v lasti družbe Bluetooth SIG, Inc. Družba Garmin ima licenco za uporabo teh znamk. Wi-Fi® je registrirana blagovna znamka družbe Wi-Fi Alliance. Foursquare® je registrirana blagovna znamka družbe Foursquare Labs, Inc.

Na napravi je prednaložena podrobna cestna kartografija Evrope, vključno s podrobno karto Slovenije in Hrvaške.

<h4>Napredna navigacijska naprava s pametnimi funkcijami</h4>
<p><br />&bull; Za uporabo preprosta navigacijska naprava GPS s povezanimi funkcijami in svetlim, 5.0-palčnim kapacitivnim zaslonom na dotik<br />&bull; Predhodno naloženi doživljenjski zemljevidi1 kliknite tukaj za ogled pokritosti<br />&bull; Omogoča storitve v realnem času2, denimo prometne informacije o parkiri&scaron;čih v živo in vremenske informacije v živo<br />&bull; Brezplačna storitev Garmin DIGITAL Traffic prek radia DAB &ndash; Garminova najbolj&scaron;a re&scaron;itev za prometne informacije &ndash; pripravljena na takoj&scaron;njo uporabo!<br />&bull; Klicanje Bluetooth&reg;4, pametna obvestila5 in glasovno upravljanje navigacije<br />&bull; Vgrajena tehnologija Wi-Fi&reg; za preprosto posodabljanje zemljevidov in programske opreme</p>
<div><p><img src=

Na napravi je prednaložena podrobna cestna kartografija Evrope, vključno s podrobno karto Slovenije in Hrvaške.

Priložena je doživljenska posodobitev kart.

Napišite komentar.

Garmin DriveSmart 51 LMT-D

Garmin DriveSmart 51 LMT-D

Napredna navigacijska naprava s pametnimi funkcijami

Napišite komentar.

Splošno

Mere naprave, Š x V x G14.0 x 8.4 x 1.8 cm
Teža

173.7 g

Baterijaakumulatorska litij-ionska baterija
Vrsta zaslonaBarvni zaslon TFT WQVGA z belo osvetlitvijo ozadja
Velikost zaslona, Š x V11,1 x 6,3 cm; diagonala 12,7 cm
Ločljivost zaslona, Š x V480 x 272 slikovnih pik
Trajanje baterijedo 1 ure
Vgrajen pomnilniknotranji, polprevodniški
Občutljiv sprejemnik

Zemljevidi in pomnilnik

Prednaloženi cestni zemljevidi
Vključuje doživljenjske posodobitve zemljevidov
Jamstvo za nüMapsda
Sprejema podatkovne karticekartica microSD™ (ni priložena).
Uporabniške destinacije (možnost dodajanja destinacij)
Točke poti/priljubljene/lokacije1000

Navigacijske funkcije

Izgovarja imena ulic (na primer "Zavijte desno NA ULICI BRESTOV čez 500 m".)
Glasovno aktivirana navigacija (upravljanje naprave z izgovorjenimi ukazi)
Združljivost s prometnimi informacijami (s sprejemnikom in naročnino načrtuje poti okoli prometa)
Doživljenjske posodobitve prometnih informacij (prejemajte doživljenjske posodobitve prometnih informacij)
Razvrstitev na pasove (razvrščanje na ustrezne pasove za navigacijo)
Pogled križišč (prikazuje znake na križiščih)
Izogibanja na načrtovani poti (izogibanje avtocestam, cestnini in tako naprej)
Brezžična tehnologija Bluetooth®
Prikazovalnik omejitve hitrosti (prikazuje omejitev hitrost na večini večjih cest v ZDA in Evropi)
Ogled destinacij na načrtovani poti pred vami

Dodatno

Dodatno
 • Načrtovalnik potovanja: da
 • Dnevnik potovanj: da
 • Vodenje s pomočjo znamenitosti Garmin Real Directions: da
 • Destinacije Foursquare: da
 • Pametna obvestila: da
 • Podpira tehnologijo BLE: da

Ta naprava za množično shranjevanje USB je združljiva z operacijskima sistemoma Windows® XP ali novejšimi različicami in Mac®OS X 10.4 ali novejšimi različicami.

• Garmin DriveSmart™ 51 LMT-D
• Doživljenjski zemljevidi in digitalne prometne informacije1 (označeno z oznako "LMT-D" za številko modela na škatli).
• Vakuumski nosilec za vozila
• Napajalni kabel za vozila/antena za doživljenjske prometne informacije
• Kabel USB
• Kratka navodila za uporabo

 

Splošno

Mere naprave, Š x V x G14.0 x 8.4 x 1.8 cm
Teža

173.7 g

Baterijaakumulatorska litij-ionska baterija
Vrsta zaslonaBarvni zaslon TFT WQVGA z belo osvetlitvijo ozadja
Velikost zaslona, Š x V11,1 x 6,3 cm; diagonala 12,7 cm
Ločljivost zaslona, Š x V480 x 272 slikovnih pik
Trajanje baterijedo 1 ure
Vgrajen pomnilniknotranji, polprevodniški
Občutljiv sprejemnik

Zemljevidi in pomnilnik

Prednaloženi cestni zemljevidi
Vključuje doživljenjske posodobitve zemljevidov
Jamstvo za nüMapsda
Sprejema podatkovne karticekartica microSD™ (ni priložena).
Uporabniške destinacije (možnost dodajanja destinacij)
Točke poti/priljubljene/lokacije1000

Navigacijske funkcije

Izgovarja imena ulic (na primer "Zavijte desno NA ULICI BRESTOV čez 500 m".)
Glasovno aktivirana navigacija (upravljanje naprave z izgovorjenimi ukazi)
Združljivost s prometnimi informacijami (s sprejemnikom in naročnino načrtuje poti okoli prometa)
Doživljenjske posodobitve prometnih informacij (prejemajte doživljenjske posodobitve prometnih informacij)
Razvrstitev na pasove (razvrščanje na ustrezne pasove za navigacijo)
Pogled križišč (prikazuje znake na križiščih)
Izogibanja na načrtovani poti (izogibanje avtocestam, cestnini in tako naprej)
Brezžična tehnologija Bluetooth®
Prikazovalnik omejitve hitrosti (prikazuje omejitev hitrost na večini večjih cest v ZDA in Evropi)
Ogled destinacij na načrtovani poti pred vami

Dodatno

Dodatno
 • Načrtovalnik potovanja: da
 • Dnevnik potovanj: da
 • Vodenje s pomočjo znamenitosti Garmin Real Directions: da
 • Destinacije Foursquare: da
 • Pametna obvestila: da
 • Podpira tehnologijo BLE: da

Ta naprava za množično shranjevanje USB je združljiva z operacijskima sistemoma Windows® XP ali novejšimi različicami in Mac®OS X 10.4 ali novejšimi različicami.

• Garmin DriveSmart™ 51 LMT-D
• Doživljenjski zemljevidi in digitalne prometne informacije1 (označeno z oznako "LMT-D" za številko modela na škatli).
• Vakuumski nosilec za vozila
• Napajalni kabel za vozila/antena za doživljenjske prometne informacije
• Kabel USB
• Kratka navodila za uporabo