Znižana cena!

inReach SE+

Ročna naprava za satelitsko komunikacijo in navigacijo GPS s 100-odstotno pokritostjo s sateliti Iridium po vsem svetu

Več podatkov

Garmin568

Nov

Na zalogi pri dobavitelju

408,59 €

449,00 €

Ročna naprava za satelitsko komunikacijo in navigacijo GPS s 100-odstotno pokritostjo s sateliti Iridium po vsem svetu
 
 • Pošiljajte in prejemajte besedilna sporočila, ko ste zunaj dosega mobilnega omrežja1
 • Pošljite interaktivno sporočilo SOS družbi GEOS – nadzornemu središču za iskanje in reševanje, ki je v pripravljenosti 24 ur na dan in 7 dni v tednu
 • Beležite in delite lokacijo z družino in prijatelji
 • Z brezplačnim Earthmate® app opravite združitev z mobilnimi napravami2 ali dostopajte do zemljevidov3, barvnih posnetkov iz zraka in drugih vsebin za prenos

At a Glance

Drzno lahko zakorakate z območja pokritosti mobilnega omrežja, saj z napravo inReach SE+ ali inReach Explorer+ nikoli ne boste zunaj dosega. Te naprave za satelitsko komunikacijo so namenjene ljubiteljem narave, ki želijo oditi dlje in doživeti več, ne da bi pri tem vznemirjali svoje bližnje. Od doživetij na neobljudenih območjih do mednarodnih pustolovščin – naprava inReach omogoča komunikacijo, deljenje lokacije, navigacijo in pomembne funkcije SOS vsem uporabnikom, ki radi pobegnejo v naravo po kopnem, vodi ali zraku.

Raziskujte kjer koli. Komunicirajte povsod.

Zaradi pokritosti s satelitskim omrežjem Iridium po vsem svetu lahko s temi prenosnimi napravami izmenjate besedilna sporočila s katero koli številko mobilnega telefona ali e-poštnim naslovom kjer koli na svetu, hkrati pa z GPS beležite in delite potek potovanja. Prav tako lahko objavljate na družabnih omrežjih ali celo komunicirate z drugo napravo inReach na terenu.

Če ste v nevarnosti, lahko z napravo inReach pošljete tudi sporočilo SOS nadzornemu središču, ki je v pripravljenosti 24 ur na dan in 7 dni v tednu, si z njim izmenjujete besedilna sporočila z opisom nujnega primera ter prejmete strokoven nasvet in potrditev, da je pomoč na poti.

Na potovanjih v tujini je treba misliti na veliko stvari, če želimo doživeti čudovito pustolovščino. Potujte brezskrbno, saj se lahko zanesete, da je na voljo stalna pokritost, da lahko govorite z družino in prijatelji ali pokličete reševalce, hkrati pa vedno natančno veste, kakšni so stroški, saj to omogočajo paketi storitev inReach. Vedno imejte občutek povezanosti in varnosti ter brezskrbno raziskujte neznane kraje.

Ni mobilnega signala? Ni težav.

Napravi inReach SE+ in Explorer+ sta opremljeni z vsemi orodji, ki omogočajo, da ostanete popolnoma povezani. Ni se vam treba vznemirjati, ker ste zunaj dosega mobilnega signala ali da boste izgubili signal zaradi slabe pokritosti na prehodnih območjih ali območjih brez signala. Naprava za komunikacijo inReach deluje kjer koli in povsod, zato ste vedno v dosegu in vedno dosegljivi.

Kdo se odzove na vaše sporočilo SOS? Družba GEOS.

GEOS je vodilna družba na svetu na področju rešitev in nadzora ukrepanja v sili. Družba zagotavlja podporo za reševanje v več kot 140 državah, pri tem pa reši številna življenja. Poleg tega je 24 ur na dan, 7 dni na teden in 365 dni v letu v pripravljenosti, da se odzove na vaše sporočilo SOS, sledi vaši napravi ter obvesti ustrezne stike in službe za odzivanje v sili na vašem območju. Ko je pomoč na poti, si družba GEOS z vami še naprej izmenjuje besedilna sporočila o novih razmerah in pomembnih informacijah, dokler vaš položaj ni rešen.

Beležite in delite svojo lokacijo

Vklopite funkcijo sledenja v napravi za komunikacijo inReach SE+ ali Explorer+ ter družini in prijateljem omogočite, da vas z računalniki ali mobilnimi napravami spremljajo na spletnem portalu MapShare®. Naprava inReach pošilja točke poti v vnaprej izbranih intervalih, zato lahko sledilci spremljajo vašo lokacijo na spletu. Družino in prijatelje, ki so ostali doma, lahko tudi povabite, da na portalu MapShare s pingom preverijo vašo napravo inReach ter si ogledajo vašo lokacijo GPS, spremljajo vaše premikanje in si med potovanjem izmenjajo sporočila z vami. Svojo stran MapShare lahko tudi vdelate v spletni dnevnik, spletno mesto ali družabno omrežje.

Opravite združitev z mobilno napravo

Brezplačni program Earthmate® omogoča dodatne možnosti in povečuje priročnost, saj sinhronizira ročno napravo inReach prek povezave Bluetooth® z združljivo napravo Apple® ali Android1, zato lahko dostopate do neomejene količine zemljevidov in posnetkov iz zraka. Poleg tega lahko s programom Earthmate uporabljate vse funkcije naprave inReach na združeni mobilni napravi. Za lažje pošiljanje sporočil lahko napravo inReach sinhronizirate tudi s seznamom stikov v telefonu, tako da lahko kjer koli dosežete kogar koli – z manj pritiskanja tipk.

Podatki o vremenu so na voljo povsod

Izbirna storitev vremenske napovedi inReach posreduje podrobne posodobitve neposredno v napravo inReach, združljiv pametni telefon ali tablični računalnik, združen s programom Earthmate, zato veste, kakšne razmere lahko pričakujete na poti. Na voljo so osnovni, plačljivi in navtični paket. Zahtevate lahko vremenske napovedi za trenutno lokacijo ali katero koli drugo točko poti ali cilj načrtovanega potovanja.

Katera naprava inReach je prava za vas?

inReach SE+ in Explorer+ kot napravi za satelitsko komunikacijo zagotavljata enake možnosti pošiljanja sporočil. Bistvena razlika med njima je pri navigaciji GPS. Medtem ko naprava inReach SE+ uporablja GPS za navigacijo z osnovno mrežo in omogoča določanje točk poti, označevanje ključnih lokacij in spremljanje napredovanja, gre naprava inReach Explorer+ še dlje, saj zagotavlja celovito navigacijo in sledenje, ki vas vodita po utrtih in neutrtih poteh z vsemi možnostmi, ki jih zagotavlja GPS, predhodno naloženimi zemljevidi OpenStreetMap3 in načrtovanimi potmi s točkami poti, ki si jih lahko ogledate neposredno v napravi. Vgrajeni višinomer prikazuje podatke o nadmorski višini, na podlagi katerih lahko natančno spremljate vzpon in spust, z barometrom lahko spremljate zračni tlak, digitalni kompas pa ohranja smer in vam pomaga najti pravo pot tudi v slabi vidljivosti.

Cenovno ugodni in prilagodljivi paketi za satelitske govorne storitve

Za dostop do omrežja Iridium in komunikacijo z napravo inReach SE+ ali Explorer+ je potrebna aktivna naročnina na satelitske storitve. Glede na raven porabe lahko izberete letni pogodbeni paket ali prilagodljivi mesečni paket za govorne storitve.

Vključena sta neomejen prostor za shranjevanje v oblaku in načrtovanje potovanj

Vsaki napravi inReach je priložen brezplačen dostop do portala za načrtovanje potovanj z načrtovanimi potmi in točkami poti, ustvarjanje prednastavljenih sporočil in hitrih besedil, sinhronizacijo in upravljanje nastavitev naprave, posodabljanje vdelane programske opreme, povezovanje računov na družabnih omrežjih, shranjevanje vseh podatkov o spremljanju lokacije in številne druge možnosti.

Izdelani za divjo pokrajino

Ročni napravi inReach SE+ in Explorer+ sta trpežni, vzdržljivi, odporni na udarce in vodotesni v skladu z IPX7ter tako skrbita, da ste vedno pripravljeni in v gibanju ne glede na vremenske razmere. Obe napravi sta standardno opremljeni z notranjo akumulatorsko litijevo baterijo, zato se lahko zanesete na dolgotrajno napajanje v katerem koli načinu delovanja. Polnjenje poteka prek standardnega napajalnega kabla micro USB ali izbirnega polnilnika za napajanje z napetostjo 12 V v vozilu.

VIDEO PREDSTAVITEV : 

Napišite komentar.

inReach SE+

inReach SE+

Ročna naprava za satelitsko komunikacijo in navigacijo GPS s 100-odstotno pokritostjo s sateliti Iridium po vsem svetu

Napišite komentar.

Splošno

Mere naprave, Š x V x G6,8 x 16,4 x 3,8 cm s tipkovnico in zaščito gumba SOS
Teža213.0 g
Nazivna vodotesnostIPX7
BaterijaAkumulatorska notranja litij ionska
Vrsta zaslonaNeodbojen barvni zaslon TFT
Velikost zaslona, Š x V3,5 x 4,7 cm; diagonala 5,9 cm (2,31 palca)
Ločljivost zaslona, Š x V200 x 265 slikovnih pik
Trajanje baterijeDo 100 ur v načinu z 10-minutnim intervalom sledenja (privzeta nastavitev); do 75 ur v načinu z 10-minutnim intervalom sledenja in 1-sekundnim intervalom beleženja; do 30 dni v načinu varčevanja z energijo s 30-minutnim intervalom; in do 3 leta v načinu pripravljenosti
Vgrajen pomnilnik2 GB
Občutljiv sprejemnik 
VmesnikUSB

Zemljevidi in pomnilnik

Sprejema podatkovne karticeNe
Točke poti/priljubljene/lokacije500
Načrtovane poti20
Prednaloženi zemljevidi

Ne

Funkcije rekreacije na prostem

Fotoaparat

Ne

Dodatno

Dodatno
 • Združljivost z Bluetooth: da
 • Pošiljanje interaktivnih sporočil SOS nadzornemu središču za iskanje in reševanje, ki je v pripravljenosti 24 ur na dan in 7 dni v tednu: da
 • Pošiljanje besedilnih sporočil številkam za sporočila SMS in e-poštnim naslovom ter prejemanje sporočil od njih: da
 • Pošiljanje sporočil drugim uporabnikom naprav inReach in prejemanje sporočil od njih, izmenjava lokacij: da
 • Beleženje in deljenje lokacije s prijatelji in družino na spletnem portalu MapShare®: da
 • Zahtevanje vremenskih napovedi za trenutno lokacijo in načrtovane cilje: da
 • Navidezna tipkovnica za pošiljanje besedilnih sporočil po meri: da
 • Pošiljanje točk poti na portal MapShare med potovanjem: da
 • Pošiljanje izbora načrtovane poti na portal MapShare, na katerem si lahko prijatelji in družina ogledajo napredovanje: da
 • Senzorji VBK: ne

V Škatli:
- inReach SE+
- Kabel USB
- Karabin
- Dokumentacija

Splošno

Mere naprave, Š x V x G6,8 x 16,4 x 3,8 cm s tipkovnico in zaščito gumba SOS
Teža213.0 g
Nazivna vodotesnostIPX7
BaterijaAkumulatorska notranja litij ionska
Vrsta zaslonaNeodbojen barvni zaslon TFT
Velikost zaslona, Š x V3,5 x 4,7 cm; diagonala 5,9 cm (2,31 palca)
Ločljivost zaslona, Š x V200 x 265 slikovnih pik
Trajanje baterijeDo 100 ur v načinu z 10-minutnim intervalom sledenja (privzeta nastavitev); do 75 ur v načinu z 10-minutnim intervalom sledenja in 1-sekundnim intervalom beleženja; do 30 dni v načinu varčevanja z energijo s 30-minutnim intervalom; in do 3 leta v načinu pripravljenosti
Vgrajen pomnilnik2 GB
Občutljiv sprejemnik 
VmesnikUSB

Zemljevidi in pomnilnik

Sprejema podatkovne karticeNe
Točke poti/priljubljene/lokacije500
Načrtovane poti20
Prednaloženi zemljevidi

Ne

Funkcije rekreacije na prostem

Fotoaparat

Ne

Dodatno

Dodatno
 • Združljivost z Bluetooth: da
 • Pošiljanje interaktivnih sporočil SOS nadzornemu središču za iskanje in reševanje, ki je v pripravljenosti 24 ur na dan in 7 dni v tednu: da
 • Pošiljanje besedilnih sporočil številkam za sporočila SMS in e-poštnim naslovom ter prejemanje sporočil od njih: da
 • Pošiljanje sporočil drugim uporabnikom naprav inReach in prejemanje sporočil od njih, izmenjava lokacij: da
 • Beleženje in deljenje lokacije s prijatelji in družino na spletnem portalu MapShare®: da
 • Zahtevanje vremenskih napovedi za trenutno lokacijo in načrtovane cilje: da
 • Navidezna tipkovnica za pošiljanje besedilnih sporočil po meri: da
 • Pošiljanje točk poti na portal MapShare med potovanjem: da
 • Pošiljanje izbora načrtovane poti na portal MapShare, na katerem si lahko prijatelji in družina ogledajo napredovanje: da
 • Senzorji VBK: ne

V Škatli:
- inReach SE+
- Kabel USB
- Karabin
- Dokumentacija