HELIX 7 CHIRP MEGA SI GPS G3N + Ethernet&Bluetooth+MEGA Down&Side Imaging

Humminbird Fishfinder in ploter HELIX 7 CHIRP MEGA SI GPS G3N + Ethernet/Bluetooth + MEGADown/Side Imaging

Več podatkov

Humminbird440

Nov

Na zalogi pri dobavitelju

884,85 €

Satelitska GPS navigacija in fishfinder HELIX 7 CHIRP MEGA DI GPS G3N ima vgrajen Ethernet priklop in pa možnost Bluetooth povezave. Povežite svojo mobilno napravo z HELIX 7 ki bo vas obveščala o morebitnih klicih ali spročilih ali pa z pomočjo Etherneta izgradite zmogljiv profesionalen sistem ribolova. Z pomočjo MEGA Down in Side Imaginga pridobite brezhibno podvodno jasnost s pokritostjo do 40 metrov pod vašo ladjo in pa tudi z obeh straneh vašje ladje. Naprava ima jasen in zmogljiv HD zaslon 800×480V slikovnih pik, velikosti 7” (17,70 cm) po diagonali, 256 barv in osvetlitvijo v ozadju. Z “AutoChart Live” tudi lahko ustvarite zemljevide vaših ribolovnih mest v realnem času. Naprava tudi ima eno prosto režo za micro SD kartico za dodatne karte ali za beleženje vmesnih točk.

• Omrežje Ethernet: Visokohitrostni Ethernet omogoča izgradnjo zmogljivega, profesionalnega sistema ribolova. Preprosto povežite več iskalnikov rib ali nadgradite na dodatne tehnologije, kot sta Minn Kota i-Pilot Link, 360 Imaging in CHIRP Radar.

• Bluetooth: Omogočite funkcije, kot so brezžične posodobitve programske opreme iz aplikacije Humminbird FishSmart, ali pa povežite svoj telefon, tako da se na vašem Humminbirdu prikazujejoobvestila. Poleg tega lahko prevzamete nadzor nad najpogosteje uporabljenimi funkcijami z dodatnim Bluetooth daljinskim upravljalnikom (RC2).

• MEGA Down Imaging sonar s katerim pridobite brezhibno podvodno jasnost s pokritostjo do 40 metrov pod vašo ladjo.Vgrajeni sonarj ima 3X večjo močjo od standardnega sonarja Down Imaging.

• MEGA Side Imaging: Oglejte si svet spodaj kot še nikoli doslej s kristalno čistim razgledom do 40 metrov na obeh straneh vaše ladje. Vgrajeni sonarj ima 3X večjo močjo od standardnega sonarja Side Imaging.

• Dual Spectrum CHIRP: Preden se podaš na morje, veš, kaj je tam spodaj, zahvaljujoč dolgim, natančno določenim ribjim lokom in jasnemu pogledu na strukturo, ki ti pokaže ribe, in pa dno. Dual Spectrum, ki ga poganja naš lastniški pretvornik Low Q CHIRP, ponuja dva načina za iskanje: širok način za maksimalno pokritost in ozek način za največje možne podrobnosti.

• Digitalni sonar CHIRP: Oglejte si podrobnosti, ki vam jih druge oblike sonarja ne bodo pokazale. Humminbird CHIRP digitalni sonar je zasnovan tako, da vam pomaga videti posamezne ribe, jasno opredeliti vabo in strukturo ter doseči večje globine in domet.

• SwitchFire Sonar: Prevzemite ukaz o tem, kako se bodo pojavili sonarji. Z dvema načinoma prikaza lahko dodajate ali odstranjujete podrobnosti, upoštevate globino vode, temperaturo in turbulenco, celo gledate predstavitve vab – vse s pritiskom na gumb.

• Humminbird Basemap Built-in: naš osveženi standardni basemap vam omogoča jasen pogled na podvodni teren in okoliške zanimive točke, tako da lahko ribarite in navigirate s popolnim zaupanjem. Identificirajte boje, dnevne označevalce, nevarnosti, marine, obrise, globinske označevalce in še veliko več. Vključuje grafikone z več kot 10.000 jezeri in obalno pokritost za ZDA.

• AutoChart Live: Ustvarite zemljevide vaših ribolovnih mest v realnem času, z dostopom do patentiranih funkcij Humminbird® LakeMaster®. Z osemurnim vgrajenim časom snemanja preslikajte globine, trdoto dna in vegetacijo.

• LakeMaster Compatible: nadgradite na neprimerljivo natančnost in podrobnosti kart Humminbird LakeMaster. Od kontur, ki so lahko berljivi, do označenih globin in nastavljivih nivojev vode, boste imeli vsa orodja, ki jih potrebujete za štetje vsakega trenutka.

• Vključuje pretvornik in montažno okovje, napajalni kabel in pritrdilni nosilec.

Serija HELIX:

Če je ribolov v vašem DNK, ni več vprašanje ali je “prezgodaj” ali “predaleč”. HELIX serija se odzove na klic z brezkompromisnim, barvni širokim zaslonom. Zmogljiv Side Imaging, Down Imaging in SwitchFire Sonar razkrivajo dno, medtem ko vam opcijske karte pokažejo pot. Motiv za funkcijo, to je tisto, kar je potrebno za zmago vsak dan. Smo vas prepričali? Ni dvoma.

Napišite komentar.

HELIX 7 CHIRP MEGA SI GPS G3N + Ethernet&Bluetooth+MEGA Down&Side Imaging

HELIX 7 CHIRP MEGA SI GPS G3N + Ethernet&Bluetooth+MEGA Down&Side Imaging

Humminbird Fishfinder in ploter HELIX 7 CHIRP MEGA SI GPS G3N + Ethernet/Bluetooth + MEGADown/Side Imaging

Napišite komentar.